Beeldje ballonhond wit - Love for flowers

Beeldje ballonhond wit

Beeldje ballonhond wit
Beeldje ballonhond wit
Beeldje ballonhond wit
Beeldje ballonhond wit

15.00

Aantal


Informatie
Wie laat de honden uit? Deze gave ballonhond is echt een kunstwerk! Geinspireerd op de ballonhondjes die door circusartiesten worden gemaakt.
Het witte hondje is van housevitamin, model ballonhond klein.

Ontmoet het nieuwe speelse en opvallende decorstuk dat je interieur zal opvrolijken: het witte ballonhondje beeldje, geïnspireerd op het ontwerp van Jeff Koons.

Dit unieke beeldje is gemaakt van hoogwaardig porselein en heeft een prachtige witte glansafwerking die het licht opvangt en weerkaatst, waardoor het een blikvanger wordt in elke kamer. Het ballonhondje heeft een elegante houding met zijn strakke lijnen en vloeiende rondingen die zijn geïnspireerd op de popartbeweging.

Het beeldje is perfect voor diegenen die op zoek zijn naar een speels, eigentijds accent voor hun huis of kantoor. Het is een ideale aanvulling op elke verzameling van kunstwerken en zal zeker een gespreksonderwerp zijn voor bezoekers.

Bovendien is het ballonhondje beeldje van hoge kwaliteit en wordt het met de grootste zorg en aandacht voor detail geproduceerd. Het beeldje is ook duurzaam en gemakkelijk schoon te maken, zodat het er jarenlang als nieuw uit blijft zien.

Voeg een vleugje popart en speelsheid toe aan je interieur met het witte ballonhondje beeldje geïnspireerd op Jeff Koons. Bestel het vandaag nog en maak van je huis een kunstzinnig en opvallend thuis.


Stylingadvies
Plaats de hond op een stapelboeken zodat de ballon hond echt in de spotlights staat

Productspecificaties
Kleur Wit
Materiaal Keramiek
Afmetingen 18x7x14,5cm
Bijzonderheden   -